Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия

Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русияснимка: dnevnik.bg

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова. Тя обаче е била неофициална, подчерта той.

Провела се е на 1 март, по време на концерт за националния празник, а тема на разговора помежду им е била осигуряване на безопасността на нашите сънародници в Украйна, уточни Костадинов.

Министър-председателят използва трибуната на Народното събрание да съобщи, че Костадинов се е срещал с Митрофанова на 1 март.

В рамките на парламентарния блицконтрол Петков бе атакуван от представители на "Възраждане" за това, че не защитава националните интереси на България, а чужди такива заради санкциите срещу Русия. Министър-председателят пък обясни, че правителството обмисля всяка санкция, преди да вземе решение какво да подкрепи. В отговор на нападките от "Възраждане" Петков добави, че защитаване на интересите на България означава да поискаш извинение от руския посланик Еленора Митрофанова заради публикация на посолството във "Фейсбук" . Той добави, че знае за провела се среща на 1 март между Костадин Костадинов и Митрофанова и намекна, че тя едва ли е била за същия въпрос.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники