Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 25 юни

Прогноза за България за 25 юни

До полунощ все още на отделни места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, но явленията ще са в процес на затихване. До сутринта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно, а утре слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще има слаби превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен предимно източен вятър. Температурите ще останат високи и максималните ще са между 32° и 37°, в крайните югозападни райони до 39°.

Атмосферното налягане е близко средното за юни и слабо ще се понижи.

Над планините ще е предимно слънчево, в слeдобедните часове с временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 16°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 30°-33°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ-БАН

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.