Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 22 септември

Прогноза за България за 22 септември

През нощта облачността ще е разкъсана и само на места в планинските райони ще превалява дъжд. Преди обяд на много места облачността ще намалее до предимно слънчево време. Около и след обяд, главно над източната половина от страната ще има временни увеличения на облачността и на места там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните – между 17° и 22°.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще е разкъсана и на отделни места ще превалява. Ще духа умерен, по високите и открити части временно силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен предимно северен вятър. Максималните температури ще са 17-20°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 23–24°. / НИМХ-БАН

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.