Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 22 ноември

Прогноза за България за 22 ноември

През следващото денонощие, времето ще се задържи без промяна. Над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно и мъгливо. На отделни места в крайните източни и северозападни райони е възможно да преръми. Слънчево ще е времето над Югозападна България, но в сутрешните часове на места и там ще има мъгли. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. Минимални температури от минус 3° в котловините на Югозападна България до 10°-12° по морския бряг. Максимални между 9° и 14°, в София около 11°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за ноември. Ще се задържи без промяна.

Над планините времето ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра – около 9°.

Над Черноморието ще е облачно, на места - мъгливо. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температурите на въздуха и морската вода: 11 - 13°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.