Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 30 ноември

Прогноза за България за 30 ноември

През нощта валежите ще спрат, а облачността ще се разкъсва, на места в западните райони ще намалее до незначителна. Утре над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, с повече облаци в крайните югоизточни райони. По-късно след обяд от северозапад облачността отново ще се увеличи. Вятърът ще е предимно умерен: в западната половина от страната - от северозапад, а в източната - от север, но по-късно през деня ще отслабва. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, а максималните – между минус 2° и 3°.

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще бъде по-високо от средното за месеца.

Над планините валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево време. Ще духа силен, предимно северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 6°, на 2000 метра – около минус 10°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Значителна облачност ще има по Южното Черноморие, но по-късно след обяд и там облачността ще се разкъса. Ще духа умерен северен вятър, който до края на деня ще отслабва и ще се ориентира от северозапад. Максимални температури на въздуха: 0°-2°. Температурата на морската вода е около 11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.