Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

От неделя зимата се завръща, остава студено до Бъдни вечер

От неделя зимата се завръща, остава студено до Бъдни вечер

Почивните дни ще бъдат доста контрастни по отношение на времето. В събота ни очаква топъл за декември ден, а в неделя зимата ще се завърне, предаде репортер на БГНЕС.

В събота през деня максималните температури ще бъдат около 13-15 градуса, ще бъде с разкъсана облачност. В края на деня ще започнат валежи от дъжд, които през нощта срещу неделя в Западна България и по високите полета ще преминат в сняг. Не се очаква кой знае каква снежна покривка, но с нахлуването на северозападен вятър, дневните температури рязко ще се понижат. В неделя ще бъде студено с дневни температури между 0 и 5 градуса.

Новата седмица ще започне със студено зимно време, температурите още ще се понижат. Валежи не се очакват в Западна България, ще превали мокър сняг в Източна България. Във вторник ще се изясни навсякъде и отново ще бъде студено. Сутрешните температури на места ще паднат до минус 7 - минус 9 градуса, дневните ще бъдат до около 4 градуса над нулата, за София около 0 градуса.

В сряда ще застуди още малко, като дневните температури на места в Западна България ще са отрицателни – около минус 1 градус, до 2 над нулата, в Източна България до около 4 градуса. На места ще превали и сняг.

От четвъртък – 21 декември до Бъдни вечер – неделя, ще остане студено, не се очакват съществени валежи. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.