Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 29 декември

Прогноза за България за 29 декември

През следващото денонощие ще има значителна облачност с превалявания от дъжд, на повече места в източната половина на страната. В следобедните часове облачността над югозападните райони временно ще се разкъса. Югозападният вятър ще отслабне, по-късно през деня ще се ориентира от северозапад и с него ще прониква студен въздух. Температурите ще се понижат. Минималните ще са между 1° и 6°, в югоизточните райони и по Черноморието до 8°-10°, максималните между 7° и 12°.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане по-ниско от средното за декември.

В планините ще е облачно, с валежи от сняг. Вятърът ще отслабне до умерен от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра около минус 4°.

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. Вятърът ще отслабне до умерен от юг-югозапад. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.