Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 23 февруари

Прогноза за България за 23 февруари

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е значително по-високо от средното за месеца.

През нощта и утре през първата половина от деня ще бъде облачно, ветровито и с валежи от сняг. След обяд от север валежите ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява, най-късно над Рило-Родопската област. Ще духа умерен до силен североизточен вятър и на много места в планинските райони ще има условия за виелици и образуване на навявания. Температурите значително ще се понижат и минималните ще са между минус 9° и минус 4°. Максималните температури ще са предимно между минус 4° и 1°, но заради вятъра усещането ще е за по-студено време.

В планините ще бъде неподходящо за туризъм. Ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи от сняг. Привечер валежите ще спират. Мразовито време. Ще духа силен до бурен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 8°, на 2000 метра - около минус 14°.

Над Черноморието ще бъде облачно, много ветровито и на места, главно по южното крайбрежие, ще превалява сняг. Максималните температури ще са между минус 1 и 2°. Температурата на морската вода е 7 - 8°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, по южното крайбрежие - временно до 5 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.