Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 29 октомври

Прогноза за България за 29 октомври

Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от средното за месеца.

През нощта ще преобладава ясно време. На отделни места, главно по поречието на Дунав и в Горнотракийската низина ще се образува краткотрайна мъгла. Почти тихо, с минимални температури предимно между 2° и 7°, по-високи по морския бряг. Утре ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността – предимно висока. Максималните температури ще са между 18° и 23°. През нощта срещу сряда облачността в Северна България ще се увеличи, но ще се задържи почти без валеж.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Сутринта на места по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност. През деня облачността ще е разкъсана, често намаляваща до слънчево. Вятърът ще е съвсем слаб, предимно от изток. Максимални температури на въздух 18-20°. Температурата на морската вода е около 19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.