Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Седмична прогноза за България 25.01.2020–30.01.2020

Седмична прогноза за България 25.01.2020–30.01.2020

През почивните дни затоплянето ще продължи и преобладаващите максимални температури ще са между 10° и 15°. В събота от запад ще се появи разкъсана висока облачност, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад.

В неделя облачността бързо ще се увеличи, но едва вечерта на отделни места в западните райони ще превали слаб дъжд. Вятърът временно ще се ориентира от югозапад.

През нощта срещу понеделник и в понеделник облачността ще се задържи предимно значителна, на места със слаби превалявания от дъжд, в планините над около 800-900 метра ще превали сняг. От северозапад ще проникне малко по-студен въздух и дневните температури слабо ще се понижат, но ще останат по-високи от обичайните. През следващите дни ще остане динамично.

Във вторник облачността ще се разкъса и ще намалее. Отново ще се затопли.

В сряда ще се задържи с температури по-високи от обичайните, но облачността временно ще се увеличи и на места ще превали дъжд, в планините - слаб сняг.

В четвъртък ще има променлива облачност. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.