Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 11 август

Прогноза за България за 11 август

Атмосферното налягане ще бъде без съществена промяна - близко до средното за месец август.

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре ще бъде слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, по морския бряг – от югоизток. Максималните температури ще са между 31° и 36°, в София около 31°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на отделни места в масивите от Западна България ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра - около 17°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.