Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 28 ноември

Прогноза за България за 28 ноември

Атмосферното налягане още ще се понижи, но ще остане малко по-високо от средното за месеца.

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните температури ще са предимно между минус 5° и 0°. На места около Дунав и в котловините на Югозападна България отново ще има ниска облачност или ще се образува мъгла, която ще се задържи до около обяд. Над останалите райони през деня ще е предимно слънчево, но още преди обяд от север-северозапад ще започне увеличение на високата облачност. След обяд ще започне да се увеличава и средната и до вечерта над много райони на страната ще се заоблачи, но валежи не се очакват. През деня в Дунавската равнина и източните райони временно ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 8° и 13°.

Над планините ще преобладава слънчево време, но още преди обяд север-северозапад ще започнe увеличение на облачността, което до вечерта ще обхване повечето планински райони. Ще духа предимно умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще започне увеличение на високата облачност, а до вечерта ще се увеличи и средната. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад. Максимални температури на въздуха: 12°-14°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал, по северното крайбрежие - 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.