Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 15 април

Прогноза за България за 15 април

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца.

През нощта валежите навсякъде ще спрат, най-късно - сутринта, в югоизточните райони. Облачността на много места ще намалее до предимно ясно време. Минималните температури ще са между 0° и 5°. Утре облачността ще е променлива, почти без валежи. Ще продължи да духа умерен, по поречието на Дунав и в западната част на Горнотракийската низина и временно силен запад-северозападен вятър, с който ще нахлува студен въздух. Хладно за средата на април с преобладаващи максимални температури между 10° и 15°.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна. Само на отделни места, главно в Родопите, ще превали. Ще духа умерен и силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Сутринта на места в южните райони все още ще превалява дъжд. Ще духа умерен, в северните райони – временно силен запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11-14°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.