Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 11 юни

Прогноза за България за 11 юни

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

До полунощ явленията в повечето райони за кратко ще стихнат, но до сутринта, главно в Северна България отново краткотрайно ще превали и прегърми. Утре повече слънце ще има преди обяд, но около и след обяд над много райони на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. Остават условията за градушки. Максималните температури ще са между 22° и 27°.

В планините повече слънце ще има преди обяд. Около и след обяд над много райони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевични бури. Остават условията за градушки. Ще духа до умерен вятър със северна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра - около 9°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър със северна компонента. Максималните температури ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.