Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 22 юни

Прогноза за България за 22 юни

Атмосферното налягане е близко до средното за месец юни и ще остане без съществена промяна.

През нощта над западната половина от страната облачността ще е значителна, на много места с валежи от дъжд и гръмотевици, които до сутринта ще спрат. Утре ще бъде предимно слънчево и почти тихо. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на отделни места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще се затопли още и максималните температури ще са между 31° и 36°, по-ниски ще останат по морския бряг.

В планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 18°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури 24-27°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.