Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 20 август

Прогноза за България за 20 август

Атмосферното налягане още ще се понижи и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево и горещо. След обяд над западните райони ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. По-значителни валежи, придружени с гръмотевични бури ще има през нощта срещу неделя. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, в София - около 32°.

В планините ще бъде предимно слънчево, но след обяд над масивите от Западна България ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и в следобедните и вечерните часове ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 27°, на 2000 метра - около 20°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа бриз. Максималните температури ще са между 29° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.