Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Нападателят от берлинското метро е 26-годишен мъж от Варна

Нападателят от берлинското метро е 26-годишен мъж от Варна

Мъжът, брутално изритал жена по стълбите на берлинска метростанция, е Светослав Стойков, твърдят източници на NOVA. Роден е в Добрич, но задомен във Варна. Живее на семейни начала с жена в ромския квартал „Максуда”.

26-годишният мъж е с богато криминално минало. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец. В къщата му екипът на NOVA откри родителите на жена му Цветанка - Ибрям и Елмаз. Твърдят, че не знаят нищо за клипа. Светослав и Цветанка били в Германия, уверяват ни нейните родители.

Според източници нападателят от метрото многократно е залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Елмаз и Ибрям разказват, че се грижат за децата на Светослав и дъщеря им.

Екипът на NOVA обаче така и не бе пуснат в къщата им. Ако все пак се окаже, че Светослав е в България, германските власти вероятно ще поискат той да бъде екстрадиран. От МВР казаха, че такова искане все още няма, но вече сътрудничат на германските си колеги по случая.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови