Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Дете застреля и уби мъж в пазарджишко село

Дете застреля и уби мъж в пазарджишко селоснимка: bgnes.com

Зареден боен пистолет попадна в ръцете на шестгодишно момче и то неволно застреля и уби на място собственик на заведение в село Виноградец, Пазарджишка област.

Инцидентът е станал снощи, малко преди полунощ, когато компания възрастни е празнувала в заведението рождения ден на детето. 6-годишното дете е било в компанията, въпреки късния час.

Един от гостите извадил законно притежавания си пистолет и той е тръгнал от ръка на ръка сред останалите по масите. Така е попаднал в детето, което е произвело изстрел.

Криминалисти от ОД на МВР Пазарджик разследват случая.

Собственикът на пистолета – 44-годишен мъж с инициали Л.В. е в ареста за срок от 24 часа. С детето работят психолог и инспектор от Детска педагогическа стая. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.