Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Жертва и ранена жена след стрелба в метрото на "Летище София"

Жертва и ранена жена след стрелба в метрото на "Летище София"снимка: nova.bg

Тежък инцидент в столичното метро. Няколко екипа на жандармерията и линейки са изпратени към метростанция "Летище София".

Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията от летищните власти. Мъжът е стрелял по жена, след това е насочил оръжието към себе си, научи NOVA.

От Спешна помощ заявиха за NOVA, че жената е в много тежко състояние, интубирана е на място. Линейка откара окървавената жена. Сигнал за инцидента е подаден около 14.15 часа. На място са изпратени три линейки. Изключително засилено е полицейското присъствие, на място е и шефът на СДВР. Версиите за инцидента са различни.

„В 14.24 получихме сигнала за двама окървавени души. Веднага е тръгнала една линейка, след нея тръгват още две. На място екипите установяват мъж, който е починал, и жена на видима възраст около 50 години в много тежко състояние”, съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По информация на прокуратурата не става въпрос за терористичен акт, а по-скоро за битов инцидент.

Мъж и жена са простреляни във влакче на метрото, което е било на метростанцията на летището. Това потвърди пред "24 часа" шефът на "Метрополитен" ЕАД проф. Стоян Братоев.

Все още не е ясно дали става дума за семейство. Знае се, че мъжът първо е прострелял жената, с която е имал отношения, а след това се е застрелял. Все още не е ясно с какви наранявания е жената. Там вече са и екипи на Спешна помощ.

Други пътници при инцидента не са пострадали, уточни проф. Братоев и подчерта, че полицията ще даде подробности по случая.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.