Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Условна присъда за руснак, обиждал и заплашвал полицаи в Кранево

Условна присъда за руснак, обиждал и заплашвал полицаи в Краневоснимка: dobrichonline.com

Руски гражданин, обиждал и заплашвал полицаи в крайморското село Кранево, получи условна присъда от три месеца "лишаване от свобода" с тригодишен изпитателен срок, съобщи пресцентърът на Съдебната палата в Добрич.

Филип Б. /27 г./, който е работил като спортен аниматор,извършил близо до хотелски комплекс в селото непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в неуважение към обществото. Мъжът отправил обидни изрази към трима полицейски служители, които изпълнявали задълженията си по опазване на обществения ред, и заплашил единия от тях като деянието се отличава с изключителна дързост, посочват от пресслужбата. Чужденецът дърпал за яката на униформата единия от полицаите, блъскал го в гърдите, като му крещял обиди и заплахи. Междувременно обиждал и другите двама служители на реда.

Наказанието на чуждестранния гражданин е наложено след като районният съд в Балчик е одобрил постигнатото споразумение между подсъдимия и прокуратурата.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники