Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Царя на халвата гръмнат с един куршум

Царя на халвата гръмнат с един куршум

Един от най-големите производители на халва и локум в страната беше убит в дома си. Тежкото престъпление станало в къщата на Иван Христов в село Добревци, община Ябланица. По информация на БНР за убийството е задържан синът му.

Сигналът за убийството на 47-годишния бизнесмен, който има фирма за производство на сладкиши, е бил подаден от брат му малко преди 19 часа часа в неделя.

Мъжът го е намерил в дома му с огнестрелна рана в областта на главата. Това станало след обедна сбирка в къщата му, на която присъствали само близки приятели и роднини.

Предполага се, че е избухнал скандал, след като приятелите му си тръгнали. В разправията бил замесен неговия син, който не харесвал как баща му върти бизнеса си. Младото момче искало да има промени, но по-отраканият бизнесмен отказвал да го слуша. След голяма разправия се смята, че момчето извадило пистолет и застреляло баща си. Друг роднина повикал брат му и така се стигнало до подаването на сигнала в полицията.

Според друга версия Христов имал приятелка в София и искал да се разведе заради нея. Това обаче предизвикало гнева на сина му.

Кметът на село Добревци Йордан Йорданов каза, че причините за убийството все още се изясняват, а простреляният не е имал конфликти. / Днес

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.