Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Залятата с киселина жена е в болница с опасност за живота

Залятата с киселина жена е в болница с опасност за животаснимка: btvnovinite.bg

35-годишната жена, която беше залята с киселина, е с опасност за живота, съобщиха от „Пирогов”. Тя е настанена в болницата с 24% изгаряния по главата, шията и ръцете.

Пострадалата беше нападната на столичния булевард „Александър Стамболийски”, близо до кръстовището с „Константин Величков” късно снощи.

В момента жената не е контактна. Тепърва предстои вторична оценка, за да се изясни кога ще бъде оперирана, каза пред bTV Мая Aргирова, началник на Kлиниката по изгаряния.

Вероятно към момента на нападението жената е напускала работното си място. Все още обаче няма информация за причините и за самоличността на извършителя. Предстои да се изясни и каква точно е течността, с която е залята жената. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.