Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Намериха тялото на изчезналата в Поморие полска туристка

Намериха тялото на изчезналата в Поморие полска туристкаснимка: nova.bg

Тялото на 41-годишната полска туристка е намерено при поредно претърсване на гористи местности в района на Поморие в събота сутринта, предаде БГНЕС. Чужденката изчезна в началото на юли.

Трупът, в напреднал стадий на разлагане, е открит в местността „Крутирия”. Жената се е самообесила. От полицията в морския град заявяват, че описанието на тялото и връхните дрехи отговаряли на данните за издирваната полска туристка.

Извършен е оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар, като по първоначални данни няма следи от насилствена смърт. Тялото е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. За случая е уведомена Бургаска окръжна прокуратура.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.