Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Нарковойна на ниско ниво в "Стрелбище" – двама гръмнаха двама

Нарковойна на ниско ниво в "Стрелбище" – двама гръмнаха двамаснимка: dnes.bg

38-годишният Ивайло Борисов и 26-годишният Божидар са простреляните мъже на ул. "Хайдушка гора" в кв. "Стрелбище" снощи. Сигналът за стрелбата е подаден в 22:08 ч.

Според полицията става въпрос за разчистване на сметки между наркодилъри на ниско ниво.

Двамата простреляни са криминално проявени. Единият има регистрации и присъда за наркотици, другият - за кражби, съобщи Bulgaria ON AIR.

Не се изключва по двамата да е стреляно от кола, а извършителите да са били двама, обяви шефът на Главна дирекция "Национална полиция" гл. комисар Христо Терзийски.

По все още не потвърдени данни нападателите избягали с различни автомобили, след като произвели изстрелите.

Предстои да бъдат прегледани записите от охранителните камери в района на инцидента.

Двамата ранени мъже се настанени във ВМА и "Пирогов". Този, който е в Института за спешна помощ, е ранен с два куршума, претърпял е и операция. / Днес

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.