Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Бежанци запалиха наш тир и пребиха шофьора във Франция

Бежанци запалиха наш тир и пребиха шофьора във Францияснимка: nordlittoral.fr

Български шофьор пострада заради опитите на бежанци да преминат Ламанша и стигнат до Великобритания като се катерят и крият в каросериите на тирове. Екшънът се е разиграл тази нощ на магистрала близо до френския град Кале, съобщи информационният сайт Infomigrants, цитиран от БТА.

Българският камион пламнал, след като шофьорът му се опитал да премине през издигната от петдесетина мигранти преграда.

Според френски медии шофьорът е бил бит от мигрантите, след като е излязъл от кабината, за да се разправя с мигрантите, които не искали да му позволят да мине. Биячите са успели да избягат преди идването на полицията. Раненият шофьор е откаран в болница.

Мигрантите често издигат прегради от клони, автомобилни гуми и дъски, за да принудят шофьорите на камиони да намалят скоростта, а те през това време да се покатерят на превозното средство и така да стигнат до Англия.

Поделиться:

Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.


Защитен код
Обнови