Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Четворно убийство в столичния квартал Нови Искър

Четворно убийство в столичния квартал Нови Искър

Четирима души от едно семейство са открити мъртви в столичния квартал Нови Искър. По информация на „Хоризонт“, те са открити с огнестрелни рани тази сутрин в дома им в Нови Искър.

По предварителни данни извършител на тежкото престъпление е млад мъж, който е член на семейството и който застрелял майка си, баща си, баба си и брат си. Преди минути той е бил задържан от полицията в Нови Искър.

Районът е отцепен от екипи на министерството на вътрешните работи и на Военна полиция. Очаква се малко по-късно МВР да даде и повече информация за причините за този трагичен инцидент.

На място продължава огледът на екипите на Столичната дирекция на вътрешните работи и на „Военна полиция“. Младият мъж, който е застрелял семейството си, е 25-годишен. Той не е военен, каквато информация се появи по-рано. Военен е бащата на момчето, който е едната от жертвите. Заради това на място има и екипи на „Военна полиция“.

Най-вероятно става въпрос за хора, които са с психически проблеми, заявиха пред „Хоризонт“ съседи на семейството. Те уточниха, че още отпреди години членове на семейството са били с тежки психически проблеми и са били на лечение. Тази информация обаче към момента не е потвърдена официално. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.