Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Полицията затвори аквапарка в Приморско, проверяват пързалката, на която загина младеж

Полицията затвори аквапарка в Приморско, проверяват пързалката, на която загина младеж

Полицията ще извърши повторен оглед на водната пързалка в Аквапарк “Аква Планет“ в Приморско, където 18-годишен младеж загина при нелеп инцидент.

Две момчета се сблъскаха вчера в улея на екстремна пързалка, наречена "Цунами". Единият от тях, от старозагорското село Кирилово, загина след получена травма в главата. Другият е прегледан и освободен от болницата.

Николай Михайлов, който е разпоредител в аквапарка заяви пред БНР, че при спускането си по екстремната пързалка най-вероятно момчето не е спазило инструкциите за безопасност:

“Явно не е спазена инструкцията на служителя. Има си служител, който разпорежда, но доколко разбрах не е спазил инструкцията. За правилно спускане, въобще не е изчакано служител. По принцип правилното спускане – ринговете са с дръжки по посока на движението, човекът трябва да е седнал да се държи здраво и да се спусне. Доколкото разбрах се е спуснал с главата напред“. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники