Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Стана ясно кой е убиецът на бургазлията край Ченгене скеле

Стана ясно кой е убиецът на бургазлията край Ченгене скелеснимка: flagman.bg

45-годишен руски гражданин е заподозрян за жестокото убийство край Рибарското селище Ченгене скеле, научи Флагман.БГ от свой източник.

Името му е Виталий, който от известно време живеел на квартира в блок 34 на най-големия жилищен комплекс в Бургас. Именно в апартамента в ж.к. ‘Меден рудник”, по изключително брутален начин, Виталий убил бургазлията след нанасяне на множество свирепи удари, които довели до фаталния край.

Флагман.Бг научи още, че в нощта на екзекуцията Виталий и 30-годишната му жертва били в имота и се забавлявали, имало и алкохол. Двамата също работели по различни строителни обекти и дори завързали приятелство, посочиха съседи, които разкриха, че в трагичната вечер, в продължение на няколко часа, от апартамента се чували страшни викове.

Виталий и бургазлията били до такава степен пияни, че между тях на пръв поглед безпричинно, се разразил жесток скандал. Под въздействие на алкохол и воден от яростта си, руският гражданин започнал да налага приятеля си. След като се успокоил видял, че проснатия на пода мъж вече няма жизнени показатели и се изплашил. Той първосигнално решил да натовари тялото в колата си и което се запътил към рибарското селище, където захвърлил трупа. За да прикрие престъплението си го затрупал и с три стари автомобилни гуми.

По данни на полицията убийството е станало в четвъртък вечерта, а самият труп на 30-годишния бургазлия, както Флагман.БГ пръв писа, бе намерен в понеделник от служител на озеленяването.

Руският гражданин Виталий е обявен за общодържавно издирване. / Фаланг

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники