Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Гражданин издейства глоба на Боил Банов за тютюнопушене

Гражданин издейства глоба на Боил Банов за тютюнопушенеснимка: segabg.com

Столичната РЗИ наложи акт на Боил Банов заради тютюнопушене на работното място по сигнал на гражданин. Поводът е дистанционно правителствено заседание, на което министърът на културата здраво подръпва от цигара.

Авторът на сигнала е добричлията Стойчо Стойчев. На 23 март вечерта той кротко гледа вкъщи телевизионен репортаж, информиращ за действия на министрите във връзка с коронавируса. Изведнъж на кадрите се вижда обгърнатия в тютюнев дим Банов, което шокира Стойчев. Следва сигнал по електронната поща до приемната на правителството, РЗИ и няколко медии.

Получава отговор на 8 април от директора на РЗИ Данчо Пенчев, в който се казва, че на министъра е съставен акт за административно нарушение по член от Закона за здравето. В този текст глобата е от 300 до 1000 лв. за нарушена забрана за пушене. / Сега

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.