Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Тровят животни по улиците в Созопол

Тровят животни по улиците в Созополснимка: e-burgas.com

Община Созопол призова жителите на града да бъдат бдителни при разхождането на домашните си животни след като в кметството се получили сигнали за отравяне на бездомни животни. Предполага се, че неизвестни злосторници са разсипали отровата на различни места.

Затова бъдете изключително внимателни при разходките навън и ограничавайте скитането без надзор на домашните си любимци. Бъдете винаги нащрек при разходките, особено ако вашият любимец обича да похапва всичко от околната среда, апелираха от кметството. И призоваха жителите на града да не причиняват болка и отравяне на животните и да изхвърлят боклуците си на строго определените места, тъй като може да навредят и на най-малките деца.

Сигнали за отровени животни имаше наскоро и в Бургас като последният случай бе отпреди една седмица в кв. Долно Езерово, където бяха натръшкани 5 кучета и десетина котки, яли храна, посипана със син прах. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники