Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Отрова по улиците на Бургас

Отрова по улиците на Бургас

Собственици на домашни любимци от бургаския квартал „Долно Езерово“ се оплакаха, че неизвестни хвърлят отрова и това застрашава живота на кучетата им. Последният случай е отпреди ден, когато едно от животните се спуснало към къс месо, поръсен със син прах.

Само бързата реакция на стопанина и последвала адекватна грижа от страна на ветеринарни лекари спасили живота на кучето.

„Тези неща се случват вече почти година. В нашия район е имало отрова на два пъти. Пострадали са много кучета и котки. Прибрах се от работа и разходих кучето си. Намерих камък върху който имаше поставена животинска кожа със син прах. Кучето я изяде и започна да получава спазми. Животното е 55кг. и няма странични проблеми. Ветеринар ми обясни, че бързата реакция е била много важна в такъв случай“, разказва Константин.

Други жители на квартала също разказват за подобни случаи.

„Това не е хуманно и не мога да разбера причината за такива действия. Камери в района няма и явно от това се възползват тези хора“, казват те. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники