Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Дните на руската култура в Бургас започват от понеделник, 6-ти юни

Дните на руската култура в Бургас започват от понеделник, 6-ти юни

За единайста поредна година в града ще се проведат превърналите се в традиция Дни на руската култура. Събитието се организира от Почетния консул на Руската федерация в Бургас Тонко Фотев и Общината, със съдействието на Лукойл Нефтохим Бургас. Те са подготвили богата програма, която ще продължи от 6-ти до 9-ти юни. През тези четири дни бургазлии ще имат възможност да посетят разнообразните прояви, сред които концерти и прожекции.

Дните на руската култура ще бъдат открити в понеделник от 18:30 ч. в Държавната опера с концерт-спектакъл с участието на дует "Душа Ярославии" и Народен ансамбъл "Чайка" гр. Ярославъл.

Програмата през следващите дни ще продължи с прожекции, които ще бъдат в Дома на нефтохимика. За всичките прояви входът е свободен. / Флагман

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.