Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руснак реши да се почерпи за новия си дом в "Сарафово", изпи бутилка водка и 6 бири и спретна голям панаир!

Руснак реши да се почерпи за новия си дом в "Сарафово", изпи бутилка водка и 6 бири и спретна голям панаир!

Пиян руснак сътвори голям панаир в "Сарафово". Мъжът с инициали В. бил от три дни в България, тъй като закупил имот в хотелски комплекс в бургаския квартал. По повод закупуването на апартамента в комплекса, той се почерпил в бара на хотела, като изпил едно шише водка и шест бири. След стабилния запой станал агресивен и започнал да използва нецензурни думи срещу намиращия се по това време персонал, научи Burgas24.bg.

В. започнал да се държи настъпателно към дама - мениджър на хотелска част и момичето на бара, като тръгнал да върви след тях в различни помещения на хотела, включително в служебни такива. Опитал се да прегърне и целуне една от служителките, макар че тя му показала, че поведението му не й допада и я обижда. В това време дошъл и управителят на комплекса, който бил повикан с оглед действията на В.. При идването му, нарушителят не само че не престанал с агресивното си поведение, но и направил опит да посегне към него, в резултат на което му съборил очилата на земята. На място пристигнали и служители на охраняващата комплекса фирма, които изкарали нарушителя пред комплекса и там изчакали пристигането на полицейските служители, тъй като бил подаден сигнал по Спешен телефон 112.

Изпратен бил патрул от Пето РУ при ОД на МВР Бургас. Пред тях В. продължил с неправомерното си поведение – ръкомахал, показвал неприлични жестове с ръце и отправял обидни думи на руски езика, а именно "пашол нахуй“, "сука“ и "бляд“. Всички свидетели, с които нарушителят е бил в контакт, са констатирали, че той е бил във видимо нетрезво състояние, тъй като миришел на алкохол и се държал неадекватно. Полицейските служители установили самоличността му посредством намиращите се в него документи и го отвели в сградата на Пето РУ при ОД на МВР Бургас.

На свое заседание на 13 юни Бургаският районен съд признава руснака за виновен в проява на дребно хулиганство и му налага глоба в размер на 200 лева.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники