Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Полети на вертолети от Сухопътните войски на САЩ ще се проведат над област Бургас

Полети на вертолети от Сухопътните войски на САЩ ще се проведат над област Бургас

Вертолети UH-60 „Blackhawk“ от състава на Сухопътните войски на САЩ, които се предислоцират от Гърция в Румъния, ще прелитат на 8 и 9 декември през въздушното пространство на България. По време на полетите те ще кацат в районите на Учебен полигон „Ново село“ и на летище Бургас .

Предвижда се полетите да се извършват между 8:00 ч. и 18:00 ч. в района на град Бургас и околните населени места. При изпълнението им екипажите ще се придържат към стандартните процедури за намаляване на шума и ще летят по предварително зададени и одобрени маршрути при спазване на всички мерки за безопасност на полетите.

Полетите са във връзка с ротация на сили и средства от състава на Въоръжените сили на САЩ, които изпълняват задачи в операция „Атлантическа решимост“.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.