Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Новогодишният концерт в София с уникални светлинни ефекти

Новогодишният концерт в София с уникални светлинни ефектиснимка: bgnes.com

Столичната община очаква и тази година в Новогодишния концерт на площад „Княз Александър Батенберг“ да се включат над 20 000 души. Заедно с тях българите в чужбина, ще могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

За 19-и пореден път спектакълът ще събере едни от най-популярните български изпълнители. Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бенда на Ангел Заберски, група „Акага”, Дара, Михаела Маринова, Християна Лоизу, група „Сигнал” и Николина Чакърдъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22.00 часа и ще продължи до 1 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ 1 Анна Ангелова и актьорът Владимир Пенев.

„Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, както и с красива заря в небето над столицата“, обясниха от „Московска“ 33.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.