Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

И София е в грипна епидемия от събота

И София е в грипна епидемия от съботаснимка: dnevnik.bg

Със заповед на директора на Столична регионална здравна инспекция от утре, 27 януари, на територията на област София-град се обявява грипна епидемия, съобщи Министерството на здравеопазването.

Обявената грипна епидемия означава, че се ограничава провеждането на профилактични и планови прегледи и манипулации в лечебните заведения, детските и женските консултации, ваксинациите и свижданията в болниците.

Столичната здравна инспекция е предписала на Регионалното управление по образованието София-град да се преустановят учебните занятия от 29 януари, понеделник, до края на учебната седмица - 2 февруари, но решението за това трябва да бъде потвърдено от Министерството на образованието и науката.

Междувременно РЗИ-Хасково обяви, че е издала предписание за преустановяване на учебната дейност на територията на общините Хасково, Любимец, Симеоновград, Харманли и Стамболово, от 29 до 31 януари 2018 г. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.