Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Честит празник, Варна!

Иван ПортнихИван Портних

На Свето Успение Богородично Варна чества своя празник! Това е ден, в който събираме своите емоции и обич към нашия град. За пореден път сме заедно за празника и това е важно за мен, защото от юли 2013 г. заедно започнахме промяната на Варна – на улици и булеварди, на градския транспорт, на ларгото и Морската градина, на детските площадки и детските градини.

Работим за по-чисти води, за по-зелен град, за отваряне на Варна към морето!

Възраждаме неповторимия дух на морската столица – пазим и надграждаме традиции, а младежката енергия създава нови. Затова станахме Европейска младежка столица!

Доказахме, че нашият град може да се развива с различна скорост! Продължаваме работа със същите темпове и вярвам, че това е споделена кауза!

На всички пожелавам здраве, лично щастие и сполука!

Честит празник!
 
ИВАН ПОРТНИХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.