Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Махат частната автогара заради новия булевард „Левски” във Варна

Махат частната автогара заради новия булевард „Левски” във Варнаснимка: bgnes.com

Така наречената „частна автогара“ на ул. „Доброволци“ във Варна предстои да бъде премахната, тъй като попада в трасето на бъдещия булевард „Левски“, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

По информация на фирмата, всички линии от частната ще се преместят в централната автогара – на бул. „Владислав Варненчик“.

Вече е издадена и заповед за преустановяване на дейността й, а преместваемата постройка ще бъде съборена. Крайният срок за преместването й е 15 ноември. На етап освобождаване е и пазарната площадка в района, известна като битака. Вече има издадени разрешителни за строеж между улиците „Подвис” и „Зюмбюл” и между улиците „Кракра” и „Георги Пеячевич”. Там строителните работи ще започнат тези дни с подмяна на подземните комуникации. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.