Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

При специализирана полицейска операция са задържани извършители на серия въоръжени грабежи в града

При специализирана полицейска операция са задържани извършители на серия въоръжени грабежи в града

Мащабна полицейска операция блокира Варна за няколко часа. На всички входове и изходи на града, както и по централните кръстовища на морската столица бяха организирани заградителни мероприятия и всички преминаващи автомобили бяха наблюдавани внимателно. По данни на полицията акцията е заради група за въоръжени грабежи, тормозила известно време морската столица.

"По време на акцията са задържани четирима мъже за серия въоръжени грабежи, които до момента не са били известни на органите на реда и нямат криминални регистрации. Тъй като разследването все още е в съвсем начална фаза, в интерес на следстстието е на този етап повече информация да не се изнася", коментира за "24 часа" пресаташето на ОДП Варна Ивана Милева.

Засега се знае само, че всички грабежи са извършени през януари тази година. Разследващите попаднали в следите на грабители и успели да ги заловят. Тепърва предстоят разпитите с тях, както и на свидетели. Работата по документиране и доказвани на извършените престъпления продължава. Материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Четиримата мъже са задържани за 24 часа, но най-вероятно предварителният им арест ще бъде удължен до 72 часа преди да бъде внесено искане за мерките им за неотклонение.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.