Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Спират движението на коли по крайбрежната алея във Варна от 15-и май

Спират движението на коли по крайбрежната алея във Варна от 15-и майснимка: novavarna.net

От 15-и май до 15-и септември се забранява движението на автомобили по крайбрежната алея "Кап. Георги Георгиев". Заповедта на кмета на Варна Иван Портних важи за участъка от рибарския плаж до басейн "Приморски".

За да бъде контролирано движението по алеята ще се обособят два контролно-пропускателни пункта на кръговото кръстовище преди рибарския плаж и пред входа на басейна. Пропускателният режим на обособените КПП-та ще се обслужва денонощно от "Общинска полиция" при ОД на МВР.

Зареждането на търговските обекти ще се осъществява в интервала от 05.00 до 08.00 ч. Допускането на автомобили за зареждане на търговските обекти ще се осъществява само от КПП 1 - до рибарския плаж. Извън тези часове няма да бъдат допускани автомобили, категорична е заповедта на кмета. Изключение правят автомобилите, обслужващи културни и спортни мероприятия, провеждащи се на територията на крайбрежната алея, при условие, че мероприятията са предварително съгласувани с Община Варна и концесионера.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники