Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Wizz Аir открива 6 нови линии от Варна през следващото лято

Wizz Аir открива 6 нови линии от Варна през следващото лято

Нови шест линии от Летище Варна ще обслужва от началото на юли следващата година Wizz Air, а честотата на някои от вече съществуващите ще бъде увеличена. Това съобщи днес Андрас Радо, мениджър Корпоративни комуникации на компанията.

От 1 юли три пъти в седмицата – в понеделник, сряда и петък Wizz Air ще лети от Варна до Ливърпул. Ден по-късно - на 2 юли ще бъдат открити новите линии до Копенхаген, Берлин (Шонефелд) и Хамбург, а полетите до там ще се изпълняват два пъти в седмицата – във вторник и събота.

Последните две нови линии, които Wizz Air открива от летище Варна на 4 юли следващата година са до Кьолн и Париж (Бове). Тези полети ще се изпълняват също два пъти в седмицата – в неделя и вторник.

Пак от лятото на следващата година ще нарасне и броят на полетите от летище Варна до Лондон (Лутън) и южното германско летище Меминген. От 7 седмично през т.г. до столицата на Обединеното кралство полетите ще станат 10, а до Меминген ще бъдат увеличени от два на три.

"Увеличаваме и капацитета на базата си във Варна, като добавяме още един самолет Airbus A320, каза Андрас Радо. Това представлява допълнителна инвестиция от страна на авиокомпанията ни в България в размер над 100 млн. щатски долара и ще доведе до откриване на 35 нови директни работни места".

Според Андрас Радо компанията държи да остане нискобюджетна и а продължи да предлага ниски цени. Тези, на които в момента могат да се купят билети за шестте нови линии от Варна през следващото лято започват от 19.99 евро (39.99 лв.).

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.