Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Стоян Пасев: Много ме притесняват полетите между Варна и Лондон

Стоян Пасев: Много ме притесняват полетите между Варна и Лондон

Областният управител на Варна Стоян Пасев е сериозно притеснен от новината за стартирането на полети между Варна и Лондон три пъти в седмицата.

"Не можем да спрем пътниците, но търсим начин да ги предупредим да бъдат разумни и да се приберат директно у дома и да останат в изолация”, заяви Пасев за “24 часа”.

Той предполага, че полетите са отворени заради сезонните работници, от които на Острова имат спешна нужда в момента.

С първия полет в четвъртък се очаква да пристигнат 78 шотландци, работещи на платформа. Те ще бъдат трансферирани и ще преспят една вечер в единствения отворен хотел в града при специални мерки за сигурност, организирани от фирмата, за която работят, разказа Стоян Пасев.

Той допълни, че в момента във Варненско обстановката е нормална, радостен е фактът, че няма нови случаи на заболели с коронавирус във Варна.

“Новият наплив от пристигащи сънародници от Лондон е наистина притеснителен. Нищо не можем да направим, страх ме е, че пристигналите ще се качат и в градския транспорт. Трябва задължително да с с маски и ръкавици”, допълни Пасев. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.