Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Поставиха „Флора“ пред Летния театър

Поставиха „Флора“ пред Летния театър

Бронзовата скулптура „Флора“ бе поставена в пространството пред Летния театър във Варна, след одобрение от Експертния съвет по естетизация на градската среда към Община Варна. Скулптората, дело на Живко Дончев, е дарена от Grand Mall по повод 10-годишнината на търговския център.

Тя е посветена на римската богиня на цветята и градините и се вписва в градската паркова среда. "Това е част от социалната отговорност на бизнеса, а и през годините ние поддържаме устойчива линия на подкрепа на културните инициативи на Община Варна. Лично аз се чувствам варненец и за мен, както и за целия екип на търговския център е чест да обогатим Морската градина на Варна с една въздействаща скулптура, символ на природата и живота. Благодарим на Община Варна за нашето 10-годишно партньорство и за възможността „Флора“ да намери своето най-подходящо място“, коментира Офер Миретцки, управител на Оркид Мултикомплекс, собственик на търговския център. / live.varna.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.