Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Папазов: Мечтал съм си да се запозная с Путин

Константин Папазовснимка: dnevnik.bgКонстантин Папазов

"Всеки има своята мечта. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си, честно да кажа, да се запозная с Путин, заклевам се".

Това заяви треньорът на "Левски Лукойл" Константин Папазов при представянето на новия отбор. Обединението на "Левски 2014" и "Лукойл България" бешe определено като "проект на бъдещето" в българския баскетбол.

"Ако бях хванал златната рибка, чак толкова нахален нямаше да бъда, да си представя, че "Лукойл" ще бъде този, който ще подаде ръка на "Левски" и ще направи този проект", допълни Папазов, който е и управител на зала "Универсиада".

Досега "Лукойл България" спонсорираше "Академик", но след промяната дава името си на създадения през 2015 г. от Папазов "Левски 2014". В последните години той положи много усилия да спаси "Левски" след фалита на КТБ и прекъснатото финансиране от близката до Цветан Василев "Велдер билд".

"По Коледа като че ли ставаме по-добри и вярваме в доброто. От социалните мрежи доста ме боли. Явно Дядо Коледа в България не е минал, защото (има) толкова негативизъм за нещо, което във времето ще бъде оценено. Може би трябват пет или десет години, за да видим реалния ефект", каза още Папазов. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники