Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Николай Щерев не успя да пребори Covid-19

Николай Щерев не успя да пребори Covid-19

Носителят на златния пояс "Дан Колов" от 2011-а почина в 3 часа тази сутрин във Военномедицинска академия, едва на 33 г.

Синът на именития борец и треньор Симеон Щерев бе приет в болница в тежко състояние. А по-късно и баща му потвърди, че е подценил ситуацията и е потърси помощ, когато вече не е могъл да диша.

Ники бе прекратил кариера, но се завърна, за да сбъдне мечтата си да се състезава на олимпиада. И ударно свали 60 кг, за да влезе в категорията. А миналата година пробата му даде положителен резултат, което на практика сложи край на състезателната му кариера. Тогава Щерев заяви, че забраненият стимулант е попаднал в организма му от препарат, който е използвал за сваляне на килограми. И се закани да обжалва наказанието.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.