Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Пампорово" открива ски сезона на 10 декември

"Пампорово" открива ски сезона на 10 декември

Ски сезонът в курорта "Пампорово" тази година ще бъде открит на 10 декември, обяви изпълнителният директор на "Пампорово" АД Мариян Беляков. Съоръженията в ски зоната на този ден ще започнат работа в 8.45 часа. По традиция в деня на откриването всички скиори ще могат да карат безплатно. В неделя 11 декември съоръженията ще могат да се ползват безплатно от деца до 12 години.

В промоционалния период от 11 до 18 декември цената на лифт картата за възрастни ще бъде 39 лева. От 19 декември ще бъде в сила стандартната цена от 55 лева за ползване на съоръженията в ски-зоната на "Пампорово".

За първи път тази година в родопския курорт се въвеждат семейни лифт карти. При купуване на 6-дневни карти за семейство с две деца, картите за двамата родители ще бъдат на цени за деца.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.