Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Затварят ски зоната в Банско и Пампорово

Затварят ски зоната в Банско и Пампорово

Ски зоната в Банско днес ще бъде затворена и няма да се допускат повече скиори. Това решение взе преди минути общинският кризисен щаб, съобщи кметът Иван Кадев.

Всички чужденци, които са в града, ще попълват специална декларация, преведена на английски, че са запознати за извънредното положение в Банско, ще им бъде представена и заповедта на министъра, за да спазват ограничения.

Ски зоната в курорта Пампорово се затваря от 17-ти до 29-ти март. Причината за безпрезедентната мярка в разгара на зимния сезон е разпространението на COVID-19 в страната.

Затварянето на зоната е с оглед безопасността на всички гости в курорта, обави ръководството на Пампорово АД, който е оператор на зоната. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.