Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министър Ангелкова проведе среща с посланика на САЩ в България Ерик Рубин

Эрик Рубин и Николина АнгелковаЭрик Рубин и Николина Ангелкова

Министърът на туризма на Р България Николина Ангелкова проведе работна среща с Н. П. г-н Ерик Рубин, посланик на САЩ в България. Двамата обсъдиха възможностите за задълбочаване на двустранните отношения в областта на туризма.

По време на разговора министър Ангелкова заяви, че една от най-важните цели на Министерството на туризма е рекламата на страната на по-далечни пазари като САЩ. В тази връзка, ще бъдат търсени различни начини за развитие на публично-частно партньорство в сферата на маркетинга и рекламата с водещи американски организации.

Посланик Рубин изрази готовността на посолството на САЩ да съдейства за осъществяване на официална визита на министъра на туризма, за да бъдат реализирани работни срещи в тази насока. Той посочи, че вече се е възползвал от възможността да посети Варна и сподели, че е впечатлен от успешното начало на летния туристически сезон в България.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.