Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министър Николина Ангелкова: Констатирани са около 230 незаконни обекта на територията на Слънчев бряг

Министър Николина Ангелкова: Констатирани са около 230 незаконни обекта на територията на Слънчев брягснимка: zonaburgas.bg

Констатирани са около 230 незаконни обекта на територията на Слънчев бряг - ще бъдем безкомпромисни към всички, които нарушават закона. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова в „България сутрин“ по BG on Air.

По думите й за тези 230 констатирани обекти от Община Несебър са издадени 190 заповеди за премахване, а 180 от тях са премахнати. „Достатъчно бързо действаме. По отношение на територията на плажа, на Слънчев бряг – север имаме премахнати 1500 кв. м. временни обекти, които са надвишавали квадратурата, която сме разрешили с одобряването на схемата. Там бяха премахнати емблематични заведения“, каза Ангелкова.

„Важно е да се спазват изискванията. За нас няма значение кой е собственикът“, заяви тя.

„Веднага след края на активния летен сезон ще продължи премахването на незаконни обекти както на територията на плажа, така и на територията на комплекса“, коментира министърът на туризма.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники