Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министерството на туризма ще прекрати договора с наемателя на морски плаж „с. Лозенец“, считано от 1 октомври

Министерството на туризма ще прекрати договора с наемателя на морски плаж „с. Лозенец“, считано от 1 октомвриснимка: dnevnik.bg

Министерството на туризма ще прекрати договора за наем на морски плаж „село Лозенец“, Община Царево, Област Бургас, считано от 1 октомври 2017 г., предвид обществения отзвук и неприемане извършването на дейности на морския плаж от страна на наемателя, от една страна, а от друга, обективната невъзможност той да реализира както права, така  и задължения по него.

До решението се е стигнало след направени серия от проверки на морската ивица през летния сезон, последната от които е била в края на месец юли 2017 г.  Инспекциите на място са били както планирани, така и по сигнали и жалби за състоянието на плаж „село Лозенец“, постъпили  от  Сдружение с нестопанска цел „Всички за Лозенец“ и др.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.